website

PERFECT STYLE FLEXPopoln slog FLEX

"Perfect Style Flex" je ime novega čevlja Sauer, je naslednik "Perfect Style II". Ni brez razloga, da se izraz "Flex"  pojavi v imenu. Je v skladu z zahtevami ISSF, ki določajo, da morajo biti podplati čevljev dovolj prožni, da omogoča naravno upogibajočemu delovanja stopala, za hojo. Zato je ekipa Sauer preoblikovala strukturo podplatov svojih športnih čevljev.

Prilagodljiv trak  materiala TPU (termoplastični poliuretan) je zdaj vulkaniziran v podplatu, ki prej ni imel prožnosti na področju blazinice stopala (patent DPMA). To omogoča, da čevelj, ki sledi naravnemu upogibanju za stopala med hojo, vendar se vrne v prvotni položaj, da bi zagotovili stabilno, ravno površino, ko nosi, stoji - preprost način, športni strelci si to želijo.

Nova Sauer "Perfect Style Flex" izpolnjuje vse sodobne športne ortopedskih zahteve. Dvodelni notranji podplati ki jih je možno naročiti. To omogoča da se individualno prilagaja višino, tako na peti in na sprednji del stopala. V luknjice ob straneh izboljša prezračevanje noge. Posebno širok podplat površina na peti nudi idealno stabilnost pri streljanju v stoječem položaju.

Podjetje gume okoli čeljusti telesu deluje kot stabilizator in preprečuje zdrs čevlja, ko je streljanje v klečečem stavu. Poleg tega preprečuje čevelj da se širi.

Oblika pete je ustrezen kroj edini, ki zagotavlja idealno površino stika pri streljanju v klečečem položaju. Navznoter krivi izključno zagotavlja stalen stik s tlemi, tudi z novo prilagodljivo traku materiala v območju blazinice stopala (da bi ohrani to premoženje.

Posebnost "Perfect Style Flex" je, tako kot pri predhodnikih modela, zamenljive Velcro sponko na spojler.

Skupaj z vezalkami v ustreznih barvah, to omogoča, športne strelce za prilagoditev svojih čevljev na barvni shemi. "Perfect Style Flex" je narejena v Nemčiji iz visokokakovostnih materialov in je podvržen najstrožjim nadzorom kakovosti.

Model: Perfect Style Flex

Artikel št:. 3016

CENA: 230 EUR

Material: 100% usnje, notranja obloga tekstil

Barva: črna, ježka in vezalke na izbiro srebrna / črna, modra / črna, rdeča / črna in bela

Velikosti: 36-48

Iskanje

Copyright © 2020 www.gek-sport.com. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Monday the 24th.